Een goedkope bouwdroger huren in Limburg kan bij ons

Bouwdroger huren in België

Als u een bouwdroger wilt huren in de provincies Limburg of Oost-Vlaanderen, Gent of Antwerpen, helpen we u graag verder. Bij Electro-Solutions in Zonhoven, vlak bij Hasselt, hebben we meer dan twintig jaar ervaring in het voorzien van algemene elektriciteitswerken en de verhuur van allerlei apparatuur zoals een bouwdroger of meerdere bouwdrogers voor uw project.

Daarbij ondersteunen we zowel grootschalige projecten als kleinere werkzaamheden. Samen kiezen we de geschikte goedkope bouwdroger om te huren voor uw pand. Zo maakt u ongetwijfeld de juiste keuze. Wij bieden een uitstekende service en zijn uw ideale partner voor de verhuur van een bouwdroger of meerdere bouwdrogers voor al uw projecten, aangezien wij heel wat modellen te huur hebben staan.

Gelieve de bouwdroger tijdig te bestellen.

Gelieve dit in te vullen om een zo juist mogelijke offerte te ontvangen.

DF400 Bouwdroger

Huur per dag €5 (Excl BTW)

 • Tot 80l/dag ontvochtigen
 • Luchtverplaatsing 420m³/h
 • Gemiddeld verbruik 0.8Kw/u

DF800 Bouwdroger

Huur per dag €6 (Excl BTW)

 • Tot 150l/dag ontvochtigen
 • Luchtverplaatsing 700m³/h
 • Gemiddeld verbruik 1,3Kw/u

Kachel 3Kw

Huur per dag €2 (Excl BTW)

 • Ondersteuning van het droogproces
 • 220v enkelfasig
 • Luchtopbrengst 360m³/h

Kachel 18Kw

Huur per dag €5 (Excl BTW)

 • Ondersteuning van het droogproces
 • 380v 3-Fasig
 • Luchtopbrengst 600m³/h

Ventilator

Huur per dag €2 (Excl BTW)

 • Luchtverplaatsing 4.500m³/h
 • Rendementsverhoging van 40% bij gebruik van bouwdrogers
 • Betere luchtvermenging

Welke bouwdroger kunt u het best huren voor uw projecten?

Een goedkope bouwdroger huren doet u het best wanneer u een nieuwbouwproject of een verbouwing heeft, en als u het droogproces wilt versnellen. Daarbij kan het huren van een goedkope bouwdroger ook hulp bieden bij vochtproblemen in uw pand. Het is daarbij wel van belang dat u de juiste variant van een bouwdroger kiest voor uw specifieke situatie, maar gelukkig hebben wij heel wat modellen te huur staan. Onze experts luisteren graag naar uw omstandigheden en voorzien u van het juiste materiaal. Daarnaast is het interessant om te kijken naar onze warmtekanonnen en warmteblazers, die eventueel ook iets voor uw project kunnen betekenen. Met een werfkast voorziet u stroom voor uw gehele werf en meteen ook voor de bouwdrogers die u inzet. Als hét bedrijf voor de verhuur van een bouwdroger of meerdere bouwdrogers, en ander werfmateriaal kunt u bij ons rekenen op professionele hulp en bijstand. Onze vakkundige medewerkers weten alles over onze producten waardoor u gericht advies krijgt dat u zeker verder helpt. Op al uw vragen bieden wij een antwoord. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook een bouwdroger te huur aan per week.

Schakel ons in voor de verhuur van een bouwdroger

Wilt u ons gespecialiseerde bedrijf onder de arm nemen voor de verhuur van een bouwdroger of meerdere bouwdrogers voor uw project? Twijfel dan niet langer om contact op te nemen met onze ervaren medewerkers over het huren van een goedkope bouwdroger. U bereikt ons via het online contactformulier en u kunt dan meteen al uw vragen stellen over de verhuur van een bouwdroger of meerdere bouwdrogers, of ander materiaal voor uw pand. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld een bouwdroger met een capaciteit van 80 liter die te huur is voor korte of langere periodes. Ook een bouwdroger met een capaciteit tot wel 150 liter is te huur in ons aanbod. Bekijk daarnaast ook zeker de andere diensten waarmee we u mogelijk kunnen ondersteunen en vraag gerust om meer informatie over het huren van een goedkope bouwdroger.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?

Contacteer ons