Reken op ons voor de verhuur van bouwmachines

Werfkasten  en bouwdrogers  te huur bij Electro-Solutions

Verhuur van machines voor uw bouwprojecten

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf waarvan de medewerkers klaarstaan voor al uw bouwprojecten, zijn wij de ideale partner. Electro-Solutions is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken, maar we verhuren ook alle nodige bouwmachines om uw projecten in goede banen te kunnen leiden. Doorheen de jaren kwam er in ons bedrijf meer focus op zaken zoals ventilatie en duurzame energie. Deze takken zorgden voor een sterke groei van Electro-Solutions waardoor we ook naar een andere locatie verhuisden en u ons vandaag in België vindt.

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Schakel ons in voor een volledige service

Dankzij onze sterke groei kunnen wij u vandaag een volledige service leveren. Zo kunt u op ons rekenen voor algemene elektriciteitswerken, maar verhuren we ook werfkasten zodat u al uw bouwmachines van stroom kunt voorzien. Een van de populaire machines die wij aanbieden zijn bouwdrogers, die uw verbouwingsproces aanzienlijk kunnen versnellen. We kijken telkens naar uw specifieke verzoeken en behoeften per bouwproject. Bovendien worden alle werken steeds door onze eigen mensen uitgevoerd en doen we geen beroep op onderaannemers. Zo kunnen wij u telkens de beste kwaliteit garanderen. Het installeren van thuisbatterijen behoort eveneens tot onze expertise, dus indien u een hoog stroomverbruik hebt en daar iets aan wilt doen, schakelt u ons eenvoudig in.

Al onze werfkasten worden in eigen beheer zelf geproduceerd..

Ventilatoren

Klanten aan het woord

Contacteer onze mensen voor meer informatie

Wij maken van elk project een erezaak met onze vlekkeloze service. Op ons kunt u steeds rekenen voor het huren van machines om uw bouwprojecten sneller en gemakkelijker te laten verlopen, zoals onder andere een warmtekanon. Voor meer informatie over de verschillende producten die u bij ons kunt huren doorheen heel Vlaanderen, of vragen over onze andere diensten, kunt u steeds contact met ons opnemen.

Kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?

Contacteer ons

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?

Contacteer ons