Werfkasten te huur bij Electro-Solutions in Zonhoven

Werfkasten  en bouwdrogers  te huur bij Electro-Solutions

Verhuur van werfkasten en bouwdrogers

Voor de verhuur van werfkasten en bouwdrogers voor uw woning/project staan wij klaar om u te helpen. Electro-Solutions werd opgestart in 1999 met als doel het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken in zowel kleine als grote projecten.

Door de jaren heen breidde ons bedrijf uit met takken zoals ventilatie en duurzame energie. Deze takken zorgden voor een sterke groei van het bedrijf met daarbij een noodzakelijke verhuizing naar onze nieuwe locatie. Stelselmatig evolueerden we naar een bedrijf in België waar u een werfkast of bouwdroger van te huur ziet staan.

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

verhuur van werfkasten en bouwdrogers met complete service

Door die groei leveren we vandaag volledige service: van de verhuur van werfkasten en bouwdrogers, algemene elektriciteitswerken (privé, industrie), architecturale verlichting, ventilatiesystemen tot het ontwerp en de plaatsing van zonnepanelen.

Bij een werfkast die wij in België te huur zetten, kijken we altijd naar uw specifieke verzoeken en behoeftes. Alle werken worden steeds door onze mensen uitgevoerd zonder beroep te doen op onderaannemers.

Ook voor een doe-het-zelf plaatser van ventilatiesystemen kunt u bij ons terecht. Vermits we Renson-installer zijn voor de C-systemen en Vasco-installer voor de D-systemen.

Ventilatiesystemen

Klanten aan het woord

Contacteer zeker onze medewerkers voor meer informatie

Electro-Solutions maakt van elk project een erezaak met onze vlekkeloze service. U kan steeds op ons rekenen zodat uw project geen vertraging oploopt.

Dat geldt voor zowel de verhuur van werfkasten en bouwdrogers als voor het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken. Voor meer informatie over de werfkasten die bij ons te huur staan voor heel Vlaanderen of onze andere diensten, neemt u het best contact op met ons enthousiast personeel.

Kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?

Contacteer ons

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?

Contacteer ons