Diensten

Diensten

Bouwdrogers

Een woning bevat heel wat vocht uit metselwerk, pleisterwerk en chape. Dit kan voor heel wat problemen zorgen in uw woning. Een bouwdroger is hier de ideale oplossing om het vocht efficiënt te absorberen. U kan een bouwdroger met een ventilator combineren om voldoende luchtverplaatsing te voorzien. Bij lage temperaturen kan u best ook een droogkachel voorzien.

Ventilatiesystemen

Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en dit voor nieuwbouw, renovatie, onderhoud en herstellingen. Bij particulieren betekent dit vooral elektrische installaties in de woningbouw.

Voor bedrijven denken we aan grotere installaties in bv. appartementen en kantoorgebouwen en de automatisatie in bedrijfsgebouwen en fabriekshallen.

Verhuur werfkasten

Om uw werf onder spanning te zetten kan u bij ons terecht voor de huur van een werfkast. Tegen een schappelijke vergoeding komen we deze leveren, aarden en organiseren we de keuring.

Via onze site kan u deze kast reserveren en dadelijk de kostprijs hiervan zien.

Ventilatiesystemen

Dat een goede ventilatie om talloze redenen belangrijk is, trekt niemand in twijfel. Frisse lucht is immers noodzakelijk voor een goede gezondheid.

Ventilatie is noodzakelijk voor een gezond binnenklimaat in ruimtes waar we verblijven, dat gebeurt door koolzuurgas, vocht en verontreiniging af te voeren en verse lucht aan te voeren.

Zonnepanelen

Zonnepanelen hebben heel wat voordelen. Naast de interessante financiële voordelen zijn er ook de voordelen voor de natuur.

Energie uit zonnepanelen is wat men noemt groene energie, dus niet vervuilend voor de natuur.

De energieprijzen zullen immers altijd stijgen en dat maakt kiezen voor zonnepanelen altijd interessant.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u meer informatie over onze producten?

Contacteer ons